Hareketli porno gif resimlerinin adresi gif pornolar en çok popüler tumblr resimlerinden alınan gif resimlerinden oluşur.

İOS 8 İçin Geri Sayım!

İOS 8 hangi şehirde saat kaçta indirilebilir olacak? Nasıl güncelleriz?
İOS 8 güncellemesine saatler kadar uzağız. iPhone kullanıcılarının büyük bir kısmı heyecanla bu güncellemeyi bekliyor. Öncelikle şunu söylemeliyiz güncellemeyi yapmak için ekstra bir işlem yapmanıza gerek yok. Rahatlayın ve arkanıza yaslanın çünkü saatler sonra İOS 8 deneyimini tadıyor olacaksınız.
 
Öncelikle Apple tarafından açıklanan belli başlı şehirlerde İOS 8 ‘in ne zaman indirilebilir olacağı ile ilgili bilgileri sizlere sunalım.
 
• Amerika’nın Doğusu: 13.00
 
• Amerika’nın Merkez Kısmı: 12.00
 
• Mountain: 11.00
 
• Londra: 18.00
 
• Moskova: 21.00
 
• New Dehli: 22.30
 
• Şanghay: 01.00 Perşembe
 
• Tokyo: 02.00 Perşembe
 
• Melbourne: 03.00 Perşembe
 
• Auckland: 05.000 Perşembe
 
Saat farkı hesaplarıma göre Türkiye’de İOS 8’in saat 20.00 sularında güncellenebilir olması gerekiyor ancak Apple Türkiye için bir açıklama yapmadı.
 
Peki nasıl güncelleyeceğiz?
 
Açıklanan saat geldiğinde tek yapmanız gereken telefonunuzdan Ayarlar kısmını açmak, Genel kısmına girmek ve Yazılım Güncelleme kısmına tıklamak. Yaşanacak yoğunluktan dolayı indirme işlemi beklediğinizden yavaş olabilir. Bu aşamalardan sonra tek yapmanız gereken sakin olmak ve İOS 8 keyfini sürmek için biraz beklemek. Güncelleme yapmadan önce size tavsiyemiz ise telefonunuzu yedeklemeniz ve yeterli şarja sahip olacak şekilde güncellemeye başlamanız.
 
İOS 8’e telefonumuzu nasıl hazırlarız? Merak ediyorsanız tıklayın.
 
 

Yazar Hakkında

Eski Yazılar

Yorum Yaz

*

xhamster Milli Porno Xnxx Japon porno
ankara bayan escort adana bayan escort antalya bayan escort yozgat escort bayan zonguldak escort bayan diyarbakir escort bayan kutahya escort bayan
rokettube sikiş izle bahis siteleri